Autopůjčka v George: cesta k vysněnému autu na pár kliknutí

Svět financí se rychle přesouvá do digitálu a mobilních aplikací. Klienti očekávají kombinaci kvalitního poradenství od profesionálů a přístupu do světa finančních služeb 24/7, jakou je například dlaždice Autopůjčka v aplikace George od Spořky. V Autopůjčce naši klienti najdou nabídku financování vozů se spalovacím motorem, ale také nabídku financování konkrétních typů elektromobilů s atraktivními slevami přímo od výrobců a importérů jednotlivých značek.

Co však dělá z Autopůjčky i celé aplikace George něco víc než jen digitální nástroj, jsou příběhy, které za těmito transakcemi stojí a ukazují, že propojení technologií a lidského přístupu je do budoucna ta správná cesta.

Jeden takový příběh začal záměrem financovat elektromobil, ale skončil financováním obytného vozu McLouis Nevis a odhalením neoprávněného dluhu v Anglii. Při vyřizování žádosti totiž úvěroví specialisté Leasingu ČS objevili u klienta neoprávněný dluh evidovaný anglickým finančním úřadem, který vznikl ještě v době, kdy klient střídavě bydlel v Anglii a v Česku. O dluhu klient neměl ani ponětí, protože veškeré daně platil v Česku. Díky našemu upozornění se klientovi podařilo záležitost narovnat a doložit všechna potřebná potvrzení z českého finančního úřadu, která pomohla anulovat neoprávněné záznamy v zahraničí. Klient Leasingu ČS, který dosud využíval služby konkurenční banky, se na základě této zkušenosti rozhodl přejít se svými dalšími produkty pod křídla Spořitelny.

POrizene vozidlo

Romana Ševčíková, ředitelka pro Firemní financování

Kam dále

Přiložíš ruce, neodtrhneš více

Přiložíš ruce, neodtrhneš více

Veřejná debata o elektromobilech se zúžila na dojezd, komfort nabíjení a bezpečnost. Ponechme stranou, že má k racionalitě daleko a pořád dokola se v ní objevují stejné nepravdy. Úplně v ní zaniká další důležitý aspekt, který se přitom u spalovacích aut řešil...